Truly, Madly, Deeply……

Ik ben verliefd…..op dit fantastische patroon, dit heerlijke garen en natuurlijk op ons mooie meisje.

I’m in love……….with this amazing pattern, the lovely yarn and of course with our beautiful girl.

Girly CardiganAl tijden bewonder ik de patronen van Heidi May op haar website The Velvet Acorn en toen Bloem vroeg om een lang gehaakt vest, kocht ik het patroon van de Cairbre Cardigan via Ravelry. Bij Veritas vond ik het heerlijk zachte en luchtige garen “Hush” en maakte in ongeveer 5 avonden dit geweldige vest met een haaknaald 6. Wat een fantastisch patroon is dit, alles klopt eraan en haakt heerlijk en supersnel weg. Ook de knopen zijn van Veritas en helemaal Bloem’s stijl.

For ages I’ve been admiring the patterns by Heid May on The Velvet Acorn and when Bloem asked me to make her a long crochet cardigan, I bought the Cairbre Cardigan pattern through Ravelry. The lovely soft and fluffy yarn is “Hush” by Veritas and the whole thing was finished in 5 evenings on a 6mm hook.. What an excellent pattern this is, easy to follow, and works up very fast. The buttons are also by Veritas and very much Bloem’s taste and style.


Ze is een blij meisje……
She’s a happy girl…….

Girly Cardigan

 

21,646 totaal aantal vertoningen, 5 aantal vertoningen vandaag

It's only fair to share...Pin on PinterestGoogle+Share on FacebookEmail to someone

8 thoughts on “Truly, Madly, Deeply……

  1. Mooi! Ik heb hem pas ook gehaakt voor mijn dochter, donkergrijs gemêleerd. Helaas toch te groot uitgevallen, dus hij hangt te wachten op volgende winter. En inderdaad, die patronen van Velvet Acorn, stuk voor stuk prachtig…

  2. Hallo Danielle, heb het patroon ook gekocht ,bedankt voor de tip .Mag ik juist iets vragen ?de opzet rij van de boorden rechts en links snap ik niet waarom je eerst in 2opzetlossen 1 halfstokje moet maken en dan in 1opzetlossen 2 halvestokjes ,tis nog al moeilijke wol om uit te halen doe het dan liever direct goed alvast bedankt Corry

  3. ik heb het prachtige patroon ook gekocht maar ik krijg het niet vertaald dus zal ik het vest niet kunnen haken. Kan iemand mij misschien helpen te vertalen ? Grts, Nancy

  4. Pingback: Truly, Madly, Deeply: the Prequel | VanDani.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *