Summer Lovin’ in Spring

Summer Lovin'

Ik haakte een zomertopje van Catania katoen. Ik maakte het als voorbeeldje voor op mijn werk, en het wordt nu gedragen door een van onze etalagepoppen. De kleurtjes zijn zo heerlijk vrolijk en zomers. Het is een eenvoudig patroon om te maken en HIER te vinden. De franjes verzon ik erbij omdat ik het zelfs voor een etalagepop met maatje 34/36 nog wel erg veel blote buik vond :-))

I made a crochet summer beach top in Catania cotton yarn to feature as an example piece at work. One of our mannequin dolls in the shop is wearing it now. These cheerful colours make it feel like summertime already. The pattern is quick, easy and can be found (in Dutch) HERE. I added the tassels as an extra because I found that even for a very slim mannequin it was showing a lot of (belly)skin :-)))

Summer Lovin' TopSamen met mijn favoriete bloemen deed dit mij in ieder geval alvast verlangen naar de zomer……

Joined by my favourite of all flowers it made me long for summer already……..
IMG_0692

It's only fair to share...Pin on PinterestGoogle+Share on FacebookEmail to someone

6 thoughts on “Summer Lovin’ in Spring

 1. Mooie, vrolijke kleurtjes!
  Ik ontdekte je blog doordat Inge van Ingenious By Me een post van je savede.
  Ben ik blij dat ik weer een nieuw, superleuk blog heb ontdekt!
  Je maakt niet alleen knallende projecten, maar ook schitterende foto’s zo te zien.
  Ben dus je nieuwe volger geworden op Bloglovin’.
  Fijne zondag,
  Sigrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *