Over VanDani

Hallo en welkom bij VanDani.

Mijn naam is Danielle, afkomstig uit Nederland en samen met mijn gezin: Rene, Bloem(2009) en Nobel(2011), ben ik in 2011 neergestreken in de Antwerpse Kempen. Ik houd ervan om dingen te maken en blog daarover sinds 2014. Ik kreeg op mijn blog en mijn producten zoveel reacties dat ik heb besloten om het een niveau hoger te tillen. Dus ik heb mijn eigen website gestart waarop ik zal doorgaan met bloggen en waar ik je op de hoogte houd van nieuwe items in mijn Etsyshop. (klik Hier om een kijkje te nemen!) Ook werk ik in opdracht en wie weet in de toekomst nog veel meer activiteiten!

Ik haak, naai, schilder en kook, houd van mijn gezin, reizen en eten.

FLITSME Fotografie-9111_2

Ps: ik zou het heel leuk vinden om jullie op de hoogte te houden van nieuwe blogposts en ontwikkelingen. Als je dit ook leuk lijkt, kun je je email adres invullen in het menu aan de rechterkant. Je ontvangt dan een bevestigingslink van WordPress. Als je die aanklikt, ontvang je automatisch updates in je mailbox. Heel simpel, en je hoeft niet bang te zijn voor dagelijkse mailtjes, zo productief ben ik nu ook weer niet :-)).

En natuurlijk vind ik het ook heel leuk om reacties en feedback te ontvangen! In het rechtermenu vind je ook een knop waarmee je een email naar me kunt sturen. Ook kun je onderaan elke bericht een reactie geven. Die reacties worden dan weergegeven op de site (je emailadres wordt niet openbaar gemaakt, hoor!).

Veel plezier met rondkijken!

11 thoughts on “Over VanDani

 1. Hallo Danielle,

  Leuk je creaties en je foto’s zijn ook prachtig!
  Ik meld me aan voor je updates, zie er naar uit.
  Groet,
  Ina

 2. Hallo,
  Wat een talent!
  Mijn kleindochter wordt binnenkort 3 jaar en is gek van Frozen, zal dus een frozen kleedje maken, alvast bedankt voor de inspiratie!
  Ik had ook graag het kroontje gehaakt maar ik kan nergens het patroon vinden, zou het mogelijk zijn om het nog eens uit te leggen hoe ik het kan downloaden.
  Zal op het verjaardagsfeestje foto’s nemen en doorsturen van mijn aangepaste versie van de jurk.

  Groetjes vanuit Belgie,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *