Pretty in Pink

Deze nieuwe roze beauty had ik al even klaar, maar het duurde even voor ik weer op gang was na de kerstvakantie….Met het verruilen van de kerstboom voor prachtige witte amaryllissen, komt de inspiratie vanzelf voor de foto’s van deze luxe shawl. Ik had al een flinke tijd geleden prachtige bolletjes op de kop getikt: alpaca/zijde mix in kantachtige dunne kwaliteit. Ze riepen om een bijzonder patroon. Ik zocht naar een ananasshawl en vond DEZE. Het ziet er ingewikkelder uit dan het is, en met het prachtige garen is het echt een exclusief stuk geworden, prachtig voor een bruiloft, communiefeest of een andere bijzondere gelegenheid, en nu te koop in mijn SHOP!

I finished this new pink beauty al while ago, but it took me some time to emerge from the (school)holidays. As we swapped the Christmas tree for beautiful fresh white amaryllises, the inspiration came for shooting this luxury shawlette. The gorgeous skeins, alpaca/silk in fine lace quality had been in my stash for some time. They called for a very special design. I was looking for a pineapple pattern and found THIS ONE . It looks more complicated than it is, and the yarn and design combined make an exclusive piece, very well suited for a wedding, communion of any other special occasion, and she is now available in my SHOP!

pretty in pink

 

 

 

 

It's only fair to share...Pin on PinterestGoogle+Share on FacebookEmail to someone

7 thoughts on “Pretty in Pink

 1. Hoi,

  Wat een gaaf patroon de ananassjaal die je gehaakt hebt. Ik heb je link naar het patroon bekeken. Helaas is het zo onscherp. Heb jij een beter leesbare versie van het patroon?
  Ik zou het graag van je kopen. Of kun je uitleggen hoe jij het patroon gelezen hebt?

  Alvast hartelijk dank voor je reactie.
  Met vriendelijke groet,

  ByJitka

 2. Hoi Jitka, ik heb ook alleen maar de tekening kunnen vinden. Aan tekst hadden we in dit geval ook niet veel gehad, tenminste mijn Russisch is nogal roestig :-). Ik heb wel de afbeelding op mijn computer opgeslagen en uitgesneden zodat ik het wat groter kon bekijken en had overigens geen last van onscherpte, nu ook niet als ik weer even op de link klik. Helaas kan ik je dus niet verder helpen dan dit…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *