Misty Green Maia Shawl pour……moi

Maia Shawl Pour MoiIk had dit prachtige Primacotton garen al een tijdje liggen, en toen kreeg ik een idee: het Maia Shawl patroon dat ik vorig jaar kocht en dat ik nog maar 1 keer gehaakt had (zie mijn“Back to Black” versie) zou heel mooi kunnen worden in dit vrij dikke, mistig groene garen. De ivoorkleurige rand maakte ik van een merino-katoen mix: “Giggles”

I had this lovely Primacotton yarn lying around for a while, and then it hit me: the Maia Shawl pattern I had bought last year, and made only once (see my Back to Black Version of it) was going to be very pretty in this rather chunky, misty green yarn. For the ivory-white edge I used a merino-cotton blend called “Giggles”.

Maia Shawl pour Moi It makes me smile…….

 

 

It's only fair to share...Pin on PinterestGoogle+Share on FacebookEmail to someone

5 thoughts on “Misty Green Maia Shawl pour……moi

  1. Pingback: Linky Ladies ~ Community Link Party #55 | Crystalized Designs Blog

  2. Hallo prachtige sjaal mooi patroon maar de kleuren en gebruikte garens spreken me volledig aan en ik zou ze ook graag kopen kan je mij soms een link geven
    Alvast bedankt
    Groetjes Ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *