Meet: the Russian

Mijn zus vroeg me een omslagdoek/shawl voor haar te maken, omdat ze deze zomer op reis gaat naar Peru en graag een warm accesoire bij zich wil hebben. Ze koos voor grijs als basis met eventueel wat oudroze als kleuraccent. Ik koos voor Apilou van Veritas en voegde daar nog een prachtig grijs met zilver garen (Oro van Lande Mondial) bij voor wat extra cachet, zodat ze ook na haar avontuur nog een mooie, warme en tikkeltje sjieke shawl heeft, die praktisch overal bij staat……

My sister asked me to make her a wrap/shawl, for her to take as an extra comfy accessory on her trip to Peru this summer. Her color choice was grey, possibly with some pale pink accents. I choose Apilou yarn by Veritas and added a little bit of a pretty silver grey yarn (Oro by Lane Mondial) to give it just that little bit extra, so that once she’s returned from her adventure, she will be left with a beautiful, warm and a little chic shawl, that will go with practically everything…….
IMG_3360Ik koos voor een Russisch patroon, dat ik hier vond. Ik maakte het alleen wat groter, zodat het een nu een super size shawl is geworden waar ze heerlijk in weg kan kruipen.

I choose a Russian pattern, that I found here. I made it bigger, so now it is a super size shawl where she can actually hide in.
XXL Shawl Russian Pattern IMG_3355meettherussian2 meettherussian3 IMG_3379

Volgens mij wil Rudolph er ook 1…..

I think Rudolph wants 1 too…..

meettherussian4 IMG_3400Goeie reis, zus!

Happy travels, sis!

It's only fair to share...Pin on PinterestGoogle+Share on FacebookEmail to someone

10 thoughts on “Meet: the Russian

  1. Dank jullie wel allemaal voor de leuke reacties! Ik denk dat mijn zus er ook wel blij mee gaat zijn! En Nancy, onder de eerste foto staat in het stukje tekst de link naar het patroon, als je klikt op het woordje “hier”. Succes!

  2. Pingback: Pastel Pink Russian |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *